Brocolli suppe

 

2-3 portioner
Tilberedningstid : 12-15 min
Holdbarhed : 1 dag i køleskab
Tilbehør : Fuldkornsbrød eller Hvidfisk.

 

Indgredienser:

·         3 dl vand

·         2 fed hvidløb (knust)

·         1 tsk URTEKRAM Urtebouillion eller ½ urte terning (Maggi)

·         ¼ tsk Fiskesauce

·         1/5 Stang vanilje eller 1/10 tsk vanilje pulver (ikke vanilje-sukker)

·         Havsalt

·         Friskkværnet rosenpeber

·         300 gr. Brocolli (skåret i små buketter og stokken i tynde skiver)

·         ¼ tsk friskrevet muskatnød

·         2 spsk ekstra jomfruolivenolie

·         1 spsk citronsaft

·         Chili (efter behov)

 

Fremgangsmåde:

Bring vand i køg med urte terningen, hvidløg, fiskesauce, vanilje, og peber.
Tilsæt brocolli og lad koge i præcist 3 min.

Smag væsken til med salt
Blend brocolli, væsken og krydderier fra gryden sammen med muskatnød, olivenolie og citronsaft.
Server.