Brocolli
suppe
2-3 portioner
Tilberedningstid : 12-15 min
Holdbarhed : 1 dag i køleskab
Tilbehør : Fuldkornsbrød eller Hvidfisk.
Indgredienser:
· 3 dl vand
· 2 fed hvidløb (knust)
· 1 tsk URTEKRAM Urtebouillion eller ½ urte terning (Maggi)
· ¼ tsk Fiskesauce
· 1/5 Stang vanilje eller 1/10 tsk vanilje pulver (ikke vanilje-sukker)
· Havsalt
· Friskkværnet rosenpeber
· 300 gr. Brocolli (skåret i små buketter og stokken i tynde skiver)
· ¼ tsk friskrevet muskatnød
· 2 spsk ekstra jomfruolivenolie
· 1 spsk citronsaft
· Chili (efter behov)
Fremgangsmåde:
Bring vand i køg med urte terningen, hvidløg, fiskesauce,
vanilje, og peber.
Tilsæt brocolli og lad koge i præcist 3 min.
Smag væsken til med salt
Blend brocolli, væsken og krydderier fra gryden
sammen med muskatnød, olivenolie og citronsaft.
Server.